4. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS202
|
Ekmek ve Unlu Mamuller |
TR |
Z |
6 |
GMS204
|
Fransız Mutfağı Uygulamaları |
TR |
Z |
6 |
GMS206
|
Gastronomi ve Adab-ı Muaşeret |
TR |
Z |
4 |
GMS210
|
Yiyecek İçecek Servisi Teknikleri |
TR |
Z |
6 |
|
|
|
S
|
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
|
|
|
|
S
|
2 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
IKU-D-211
|
Türk Eğitim Tarihi |
TR |
S
|
2 |
IKU-D-212
|
Yaratıcı Düşünme ve Yazma Becerileri |
TR |
S
|
2 |
IKU-D-213
|
Anadolu Uygarlıklarında Süsleme |
TR |
S
|
2 |
|
|
|
|
S
|
2 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
IKU-D-211
|
Türk Eğitim Tarihi |
TR |
S
|
2 |
IKU-D-212
|
Yaratıcı Düşünme ve Yazma Becerileri |
TR |
S
|
2 |
IKU-D-213
|
Anadolu Uygarlıklarında Süsleme |
TR |
S
|
2 |
|
5. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS301
|
Gıda Mevzuatı |
TR |
Z |
5 |
GMS303
|
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi |
TR |
Z |
5 |
GMS305
|
İtalyan Mutfağı Uygulamaları |
TR |
Z |
5 |
GMS307
|
Pastacılık Teknikleri |
TR |
Z |
5 |
|
|
|
S
|
5 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS701
|
Gıda Coğrafyası ve Rotaları |
TR |
S
|
5 |
GMS703
|
Kahve Kültürü ve Uygulamaları |
TR |
S
|
5 |
|
|
|
|
S
|
5 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS701
|
Gıda Coğrafyası ve Rotaları |
TR |
S
|
5 |
GMS703
|
Kahve Kültürü ve Uygulamaları |
TR |
S
|
5 |
|
6. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS302
|
İspanyol Mutfağı Uygulamaları |
TR |
Z |
6 |
GMS304
|
Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü Yönetimi |
TR |
Z |
4 |
GMS306
|
İçki Kültürü |
TR |
Z |
4 |
GMS308
|
Gastronomi ve Toplum |
TR |
Z |
4 |
|
|
|
S
|
6 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS700
|
Fonksiyonel Besinler ve Sağlık |
TR |
S
|
6 |
GMS702
|
Banket Organizasyonları ve Etkinlik Yönetimi |
TR |
S
|
6 |
|
|
|
|
S
|
6 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS700
|
Fonksiyonel Besinler ve Sağlık |
TR |
S
|
6 |
GMS702
|
Banket Organizasyonları ve Etkinlik Yönetimi |
TR |
S
|
6 |
|
7. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS401
|
Asya Mutfakları Uygulamaları |
TR |
Z |
5 |
GMS403
|
Dünya Mutfak Kültürleri |
TR |
Z |
5 |
GMS405
|
Yiyecek İçecek Otomasyonu |
TR |
Z |
4 |
GMS407
|
Gıda İşletmelerinde Tedarik Zinciri Yönetimi |
TR |
Z |
4 |
|
|
|
S
|
5 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS705
|
Gıda Politikaları ve Düzenlemeler |
TR |
S
|
5 |
GMS707
|
Yiyecek Stilistliği |
TR |
S
|
5 |
|
|
|
|
S
|
5 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS705
|
Gıda Politikaları ve Düzenlemeler |
TR |
S
|
5 |
GMS707
|
Yiyecek Stilistliği |
TR |
S
|
5 |
|
|
|
|
S
|
2 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
IKU-F-212
|
Sağlık ve Sosyoloji |
TR |
S
|
2 |
IKU-F-216
|
Bağımlılıkla Mücadele |
TR |
S
|
2 |
IKU-F-218
|
Tasarımda Düşünmenin Temelleri |
TR |
S
|
2 |
|
8. Yarıyıl |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
|
|
|
S
|
5 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS704
|
Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz |
TR |
S
|
5 |
GMS706
|
Mutfak Akımları ve Etkileşimleri |
TR |
S
|
4 |
|
|
|
|
S
|
4 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS704
|
Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz |
TR |
S
|
5 |
GMS706
|
Mutfak Akımları ve Etkileşimleri |
TR |
S
|
4 |
|
|
|
|
S
|
3 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
IKU-G-311
|
Sağlıkta Biyoloji |
TR |
S
|
3 |
IKU-G-312
|
Davranışsal Pazarlama |
TR |
S
|
3 |
IKU-G-316
|
Latin Amerika Tarihi |
TR |
S
|
3 |
IKU-I-313
|
Osmanlı Kültür ve Medeniyet Tarihi |
TR |
S
|
3 |
IKU-I-314
|
Yöneticilik ve Liderlik |
TR |
S
|
3 |
IKU-K-311
|
Türkiye Kafkasya Orta Asya İlişkileri |
TR |
S
|
3 |
IKU-K-312
|
Medya ve İletişim Teknolojileri |
TR |
S
|
3 |
IKU-K-313
|
Müzecilik |
TR |
S
|
3 |
IKU-K-315
|
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar |
TR |
S
|
3 |
|
|
|
|
S
|
18 |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Dili |
Dersin Tipi |
AKTS |
GMS402
|
Gastronomide Mesleki Eğitim (IME) |
TR |
S
|
30 |
GMS404
|
Bitirme Projesi |
TR |
S
|
18 |
|
Z:Zorunlu
S:Seçmeli