English
Ders Ara
Akademik Programlar
Önlisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Tezli)
PROGRAM BİLGİLERİ
PROGRAMIN AMACI
KAZANILAN DERECE
KAYIT KABUL KOŞULLARI
MEZUNİYET KOŞULLARI
ÖNCEKİ ÖĞRENİMİN TANINMASI
PROGRAM YETERLİLİĞİ
PROGRAMDA SUNULAN YETERLİLİK KOŞULLARI VE KURALLARI
SINAVLAR, ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
DERSLER-AKTS KREDİLERİ
TYYÇ-PROGRAM ÇIKTILARI İLİŞKİLENDİRİLMESİ
GASTRONOMI VE MUTFAK SANATLARI (TEZLI)
Yüksek Lisans
TYYÇ: 7. Düzey
QF-EHEA: 2. Düzey
EQF-LLL: 7. Düzey
KAYIT KABUL KOŞULLARI
Lisans mezunu olmak, ALES Sözel puan türünden en az 55 puan almak.