GASTRONOMI VE MUTFAK SANATLARI (İNGILIZCE) | |||||
---|---|---|---|---|---|
Lisans | TYYÇ: 6. Düzey | QF-EHEA: 1. Düzey | EQF-LLL: 6. Düzey |
1. Yarıyıl | ||||
Ders Kodu | Ders Adı | Dili | Dersin Tipi | AKTS |
ATA 112 | Atatürk's Principles And The History Of Turkish Revolution-I | EN | Z | 2 |
GCA 111 | Food and Beverage Culture | EN | Z | 3 |
GCA 112 | Food Hygiene and Sanitation | EN | Z | 3 |
GCA 113 | Introduction to Gastronomy | EN | Z | 5 |
GCA 114 | Culinary Terminology and Mathematics | EN | Z | 5 |
GCA 115 | Nutrition Principles | EN | Z | 4 |
IKU 112 | Career Planing | EN | Z | 2 |
TDL 111 | Türk Dili-I | TR | Z | 2 |
S | 1 | |||
Toplam | 27 |
2. Yarıyıl | ||||
Ders Kodu | Ders Adı | Dili | Dersin Tipi | AKTS |
ATA 113 | Atatürk's Principles and The History of Turkish Revolution-II | TR | Z | 2 |
BIL 112 | IT Literacy | EN | Z | 2 |
GCA 121 | Food Technology | EN | Z | 4 |
GCA 122 | Professional Cuisine-I | EN | Z | 5 |
GCA 123 | Culinary Design and Management | EN | Z | 5 |
GCA 124 | Healthy Eating | EN | Z | 3 |
GCA 125 | Business Administration and Management in the Food Industry | EN | Z | 3 |
ING 113 | English-II | EN | Z | 3 |
TDL 121 | Türk Dili-II | TR | Z | 2 |
S | 1 | |||
Toplam | 30 |
3. Yarıyıl | ||||
Ders Kodu | Ders Adı | Dili | Dersin Tipi | AKTS |
GCA 211 | Nutritional Chemistry | EN | Z | 4 |
GCA 212 | Menu Planning and Design | EN | Z | 7 |
GCA 213 | Professional Cuisine-II | EN | Z | 7 |
GCA 214 | Turkish Cuisine | EN | Z | 7 |
S | 3 | |||
S | 2 | |||
Toplam | 30 |
4. Yarıyıl | ||||
Ders Kodu | Ders Adı | Dili | Dersin Tipi | AKTS |
GCA 221 | Bread and Bakery Products | EN | Z | 6 |
GCA 222 | French Cuisine | EN | Z | 6 |
GCA 223 | Gastronomy and Good Manners | EN | Z | 4 |
GCA 224 | Restaurant Design and Management | EN | Z | 4 |
GCA 225 | Food and Beverage Service Techniques | EN | Z | 6 |
S | 2 | |||
S | 2 | |||
Toplam | 30 |
5. Yarıyıl | ||||
Ders Kodu | Ders Adı | Dili | Dersin Tipi | AKTS |
GCA 311 | Food Legislation | EN | Z | 5 |
GCA 312 | Food and Beverage Services Management | EN | Z | 5 |
GCA 313 | Italian Cuisine | EN | Z | 5 |
GCA 314 | Pastry Techniques | EN | Z | 5 |
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
Toplam | 30 |
6. Yarıyıl | ||||
Ders Kodu | Ders Adı | Dili | Dersin Tipi | AKTS |
GCA 321 | Spanish Cuisine | EN | Z | 6 |
GCA 322 | Food & Beverage Cost Control Management | EN | Z | 4 |
GCA 323 | Beverage Culture | EN | Z | 4 |
GCA 324 | Gastronomy and Society | EN | Z | 4 |
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
Toplam | 30 |
7. Yarıyıl | ||||
Ders Kodu | Ders Adı | Dili | Dersin Tipi | AKTS |
GCA 411 | Asian Cuisine | EN | Z | 5 |
GCA 412 | World Culinary Cultures | EN | Z | 5 |
GCA 413 | Food and Beverage Automation | EN | Z | 4 |
GCA 414 | Supply Chain Management in Food Businesses | EN | Z | 4 |
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
S | 2 | |||
Toplam | 30 |
8. Yarıyıl | ||||
Ders Kodu | Ders Adı | Dili | Dersin Tipi | AKTS |
S | 3 | |||
S | 3 | |||
S | 3 | |||
S | 3 | |||
Toplam | 12 |