GASTRONOMI VE MUTFAK SANATLARI (DOKTORA)
Doktora TYYÇ: 8. Düzey QF-EHEA: 3. Düzey EQF-LLL: 8. Düzey

DERSLER-AKTS KREDİLERİ

1. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi AKTS
DGMS100 Sosyal Bilimlerde İleri Araştırma Yöntemleri TR Z 7
DGMS101 Gastronomi Yönetimi TR Z 7
DGMS102 Gastronomide Teknolojik Gelişmeler TR Z 7
S 7
S 7
2. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi AKTS
S 7
S 7
S 7
3. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi AKTS
DGMS112 Seminer TR Z 14
DGMS113 Yeterlik Sınavı TR Z 20
4. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi AKTS
DGMS114 Tez Konu Önerisi TR Z 30
5. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi AKTS
DGMS115 1. Tez İzleme TR Z 30
6. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi AKTS
DGMS116 2. Tez İzleme TR Z 30
7. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi AKTS
DGMS117 3. Tez İzleme TR Z 30
8. Yarıyıl
Ders Kodu Ders Adı Dili Dersin Tipi AKTS
DGMS118 Doktora Tez Çalışması TR Z 30
Z:Zorunlu
S:Seçmeli